Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Meatballs
- 200 g carrots, chopped
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs parsley, fresh (only the leaves)
- 50 g breadcrumbs
- 2 eggs
- 50 g milk
- 1 tsp salt
- 1 pinch nutmeg, ground
- 1 pinch cinnamon, ground
- 1 pinch black pepper, ground
- 500 g mixed minced meat, (250 g of beef and 250 g of pork)
- 50 g pine nuts (optional)
- 20 g olive oil (to grease the tray)
- flour (for batter)
Spanish sauce
- 250 g onion, cut in quarters
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp tomato purée (optional)
- 100 g white wine
- 300 g water
- 1 pinch salt
- 1 pinch nutmeg, ground
- 1 pinch pepper, ground
- 1 tbsp beef extract
- 1 pinch cloves, ground
- 1 tbsp parsley, fresh, chopped
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2007 kJ / 480 kcal
- Protein
- 16.27 g
- Kohlenhydrate
- 11.31 g
- Fett
- 40.82 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Pork Pilaf
45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Chicken and warm potato salad
55min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2u. 40min
Easy apple pie
45min
Pork tenderloin parcels
1h
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Dirty Rice
1 godz. 5 min