Thermomix® Messerabdeckung benötigt

Für dieses Rezept benötigst du die Thermomix® Messerabdeckung. Mehr erfahren

Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
TM6

Slow Cooked Chili con Carne (Metric)

4.0 (11 Bewertungen)

Zutaten

  • 795 g stewing beef, trimmed and cubed (2.5 cm)
  • 2 tsp dried oregano
  • 1 tsp ground smoked paprika
  • 2 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • ½ tsp ground cayenne pepper
  • 1 ¼ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste, divided
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 15 - 30 g fresh cilantro roots and stalks (leaves reserved to garnish) (see Tip)
  • 20 g olive oil
  • 200 g red onions, cut into wedges (approx. 4 cm)
  • 1 jalapeño pepper, fresh, halved, deseeded (optional)
  • 2 garlic cloves
  • 170 g red bell peppers, deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
    oder 170 g yellow peppers, deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
  • 2 tsp cocoa powder
  • 1 tbsp red wine vinegar
  • 795 g canned crushed tomatoes
    oder 795 g canned chopped tomatoes
  • 1 tsp instant coffee, freeze-dried
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 tbsp water
  • 395 g canned kidney beans, rinsed and drained
  • 395 g canned black beans, rinsed and drained, (optional)
  • sour cream, to serve
  • grated cheddar cheese, to serve (see Tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
3780.8 kJ / 903.6 kcal
Protein
51.6 g
Kohlenhydrate
57 g
Fett
53.4 g
Gesättigte Fettsäuren
19.2 g
Ballaststoff
18.1 g
Natrium
1276.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte