Geräte und Zubehör
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Yoghurt sauce
-
yoghurt, 3,5% fat400 g
-
lime juice, freshly squeezed15 g
-
honey10 g
-
ground cardamom½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 tsp
Falafel
-
spring onions cut in rings (1 cm)110 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
egg yolk1
-
canned chickpeas drained400 g
-
olive oil20 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
plain flour40 g
-
baking powder1 tsp
-
breadcrumbs40 g
-
oil for deep-frying1500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
563.3 mg
Protein
15.2 g
Kalorien
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
33.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hot Cross Buns
1 Std. 55 Min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 Std.
No-cook jam
24 Std. 15 Min
Pumpkin soup
35 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Marble sponge slice with peach crème
4 Std. 30 Min
Asian vegetable soup with tofu
1 Std. 30 Min
Potato cakes
45 Min
Vegan tiramisu
3 Std. 20 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min
Mandarin Almond Cookies
50 Min