Geräte und Zubehör
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
386.9 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
1918 kJ /
458.4 kcal
Fett
20.6 g
Ballaststoff
8.5 g
Gesättigte Fettsäuren
13.5 g
Kohlenhydrate
66.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Burgers
45min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Nut Bread
1h 20min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h