Geräte und Zubehör
Goan prawn curry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable oil40 g
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
eschalot cut into halves50 g
-
fresh tomato cut into quarters1
-
ground turmeric¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
black mustard seeds2 tsp
-
coconut milk400 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and with tails intact (see Tips)450 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
lemons cut into wedges, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
805.2 mg
Protein
28.1 g
Kalorien
1747 kJ /
415.8 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
14.1 g
Kohlenhydrate
8.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of India
98 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lamb korma
4 Std.
Prawn and chicken laksa
40 Min
Chicken korma
45 Min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Beef madras
1 Std. 30 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 Std. 10 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min