Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Kohlenhydrate
- 3.7 g
- Fett
- 11.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.9 g
- Ballaststoff
- 1.1 g
- Natrium
- 900.7 mg
Alternative Rezepte
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 menit
Veal involtini
35 menit
Beef and mushroom hot pot
2h
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Pork and apple cider stew
1h 40min