Geräte und Zubehör
Ginger Sesame Oil Chicken
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
5 portions
Zutaten
-
chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)700 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce20 g
-
oyster sauce20 g
-
sugar10 g
-
fresh ginger peeled and shredded50 g
-
sesame oil30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24 g
Kalorien
1309 kJ /
313 kcal
Fett
21 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min