Geräte und Zubehör
Sambal Petai Fried Mee
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots80 g
-
garlic cloves3
-
bird's eye chilli (chilli padi) (optional)1 - 3
-
cooking oil50 g
-
dried chilli paste (cili boh)60 g
-
water150 g
-
yellow noodles room temperature400 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
raw medium sized prawns deveined and deshelled150 g
-
stink beans (petai) peeled, cleaned, cut in halves35 g
-
sweet soy sauce30 g
-
egg lightly beaten1
-
15 g spring onions, choppedcoriander leaves chopped15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1945.2 mg
Protein
26.6 g
Kalorien
2644.3 kJ /
632 kcal
Fett
20.6 g
Ballaststoff
5.1 g
Gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
85.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rasa Merdeka
18 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sambal Sotong
1 Std. 15 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Cheesekut
24 Std. 10 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 Min
Nasi Goreng Kampung
40 Min
Daging Merah
35 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min