
Geräte und Zubehör
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Chicken and marinade
-
boneless chicken thighs cut in strips (2 cm)300 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
cornflour (starch)1 tbsp
Egg mixture
-
eggs3
-
salt½ tsp
Tomato soup and bak choy
-
garlic cloves unpeeled2
-
olive oil30 g
-
fresh ginger thinly sliced5 g
-
tomatoes medium size, cut in pieces (3 cm)2
-
spring onions white parts only2 stalks
-
hot water700 g
-
chicken stock cube1
-
bak choy (see tip)200 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water3 tbsp
-
sesame oil5 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sugar1 pinch
-
white pepper powder1 dash
-
shallot oil to garnish
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
277 kcal /
1160 kJ
Protein
19 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
9 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Natrium
943 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Easy Asian Home Cooking
12 Rezepte
International
International