Geräte und Zubehör
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
40 pieces
Zutaten
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
253 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
519.9 kJ /
124.3 kcal
Fett
2.9 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
18.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chef favourites
57 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Whitebait fritters
35 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 h
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Thai Volcano Spare Ribs
2 h
Lemon roast chicken
1 h 35 min
Ossobuco Milanese
3 h 25 min
Dumpling wrappers
1 h
Beef Rendang
1 h 35 min
Madurese chicken satay
1 h 30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Singapore Laksa
55 min
Shredded Lamb ragù
1 h 25 min