Geräte und Zubehör
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
40 pieces
Zutaten
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
253 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
519.9 kJ /
124.3 kcal
Fett
2.9 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
18.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chef favourites
57 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Gwinganna mountain top bars
1 Std. 55 Min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 Std. 20 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Bomboloni with Custard
3 Std. 30 Min
Okonomiyaki
30 Min
Mexican pulled pork
28 Std. 10 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min