Geräte und Zubehör
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
40 pieces
Zutaten
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
253 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
519.9 kJ /
124.3 kcal
Fett
2.9 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
18.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chef favourites
57 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
French onion pasta
45 Min
Japanese Bakery Special Custard
2 Std.
Dumpling wrappers
1 Std.
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Dashi - Japanese stock
45 Min
Custard horns
1 Std. 45 Min
Potato Cup Frittata
1 Std.
Agedashi tofu
30 Min
Vegetarian Beehoon
25 Min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min