
Geräte und Zubehör
Ice cream cone cupcakes
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
30 portions
Zutaten
Cupcakes
-
mini ice cream cones (see Tips)24 - 28
-
white sugar250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs4
-
self-raising flour400 g
-
salt1 pinch
-
natural food colouring of choice (approx. 3 colours)
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
100s and 1000s sprinkles (or sprinkles of choice)
Nährwerte pro 1 portions
Kalorien
326.2 kcal /
1370 kJ
Protein
3.7 g
Fett
15.4 g
Kohlenhydrate
44.3 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Natrium
137.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Hip Hip... Hooray!
85 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland