Geräte und Zubehör
Pork and prawn dumplings
Zubereitung 40 Min
Gesamt 55 Min
12 portions
Zutaten
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
112.6 mg
Protein
3.9 g
Kalorien
213 kJ /
50.7 kcal
Fett
1.8 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dinner for two
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Dim sum 'Shao mai'
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Vegetable spring rolls
1h 10min
Wonton soup
1h
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Kewpie mayonnaise
10min
Cha gio (spring rolls)
55min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h