Geräte und Zubehör
Fried Wontons
Zubereitung 45 Min
Gesamt 45 Min
24 pieces
Zutaten
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
2.3 g
Kalorien
284 kJ /
68 kcal
Fett
5.2 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Sambal Belacan
5min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Pandan Sponge Cake
1h
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Pandan chiffon cake
5h 15min
Wonton Soup
1h
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Bee Hive Cake
2h 50min
Prawn Dumplings
1h 15min
Mee Goreng Mamak
20min