Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Kohlenhydrate
- 90.9 g
- Fett
- 22.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.8 g
- Ballaststoff
- 12.8 g
- Natrium
- 8991 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Thai red pork curry
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Pork with black bean sauce
30 Min
Beef stroganoff
35 min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Chicken and pesto risoni
35 min
Beef Burgundy
1h 45 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Pork san choy bau
25 min
Beef ragu
1 godz. 25 min