Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Dumplings
- 25 g butter, plus extra for greasing
- 300 g day old bread, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum, cut into thin slices
- 100 g green capsicum, cut into thin slices
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2134.3 kJ / 508.2 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Kohlenhydrate
- 38.5 g
- Fett
- 21 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 21 g
- Ballaststoff
- 8.4 g
- Natrium
- 1213.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Butter chicken
55 min
Chicken cacciatore
50 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Beef and mushroom hot pot
2h