Gruyère salmon patties with salad
TM6 TM5 TM31

Gruyère salmon patties with salad

4.6 (20 Bewertungen)

Zutaten

Gruyère salmon patties

  • 80 g wholemeal bread, torn into pieces (approx. 2 slices)
  • 20 g olive oil, plus extra for drizzling
  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 350 g floury potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
  • 50 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 4 spring onions/shallots, cut into pieces
  • 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (3 cm)
  • 40 g Gruyère cheese, cut into 8 pieces
  • olive oil spray

Salad

  • 120 g mixed baby salad leaves
  • 100 g cherry tomatoes, cut into halves
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tbsp olive oil
  • 2 tsp balsamic vinegar
  • 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1671.5 kJ / 398 kcal
Protein
11.3 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Fett
29.1 g
Gesättigte Fettsäuren
11.2 g
Ballaststoff
4.7 g
Natrium
738.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte