Geräte und Zubehör
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Savoury Egg Custard
-
eggs4
-
whole milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach and Potato Soup
-
onions quartered80 g
-
vegetable oil20 g
-
celeriac cut in pieces40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks sliced (1 cm)80 g
-
water800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
250 g frozen spinach, defrostedfresh spinach leaves250 g
-
double cream80 g
-
salt plus extra to taste
-
ground black pepper plus extra to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
8 g
Kalorien
797 kJ /
191 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
2.5 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Onion Soup
1 Std.
Creamy Courgette Soup
25 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min