Geräte und Zubehör
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
pickled gherkins peeled, cut in pieces200 g
-
carrots peeled, sliced100 g
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil30 g
-
tomato purée70 g
-
chicken hearts (see tip)300 g
-
pearl barley rinsed, drained30 g
-
1000 g waterchicken broth1000 g
-
fine sea salt½ tsp
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), diced (1 cm)300 g
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
10 g fresh parsley, roughly chopped, for garnishingfresh dill roughly chopped, for garnishing10 g
-
sour cream for serving60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
13 g
Kalorien
1137 kJ /
272 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
2.6 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Grisons Barley Soup
55 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Potato Pancakes
45 Min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Country-style chicken liver fritters
35 Min
Borscht
50 Min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min