
Geräte und Zubehör
Hunters Stew (Bigos)
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
fresh sauerkraut drained400 g
-
white cabbage cut in pieces (5 cm)400 g
-
onion quartered100 g
-
carrot cut in pieces50 g
-
parsley root cut in pieces40 g
-
celeriac cut in pieces40 g
-
rapeseed oil30 g
-
water800 g
-
meat stock paste (see tip)1 tsp
-
tomato purée45 g
-
dried prunes pitted, halved35 - 40 g
-
dried mushrooms10 - 20 g
-
allspice berries4
-
dried bay leaves2
-
juniper berries crushed2
-
pork meat (e.g. ham), cut in pieces (approx. 1.5-2 cm)200 g
-
smoked pork sausage sliced into half-slices200 g
-
pork belly meat, boned, without rind, smoked cut in pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ground caraway½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
white mustard seeds½ - 1 tsp
-
garlic granules½ - 1 tsp
-
lovage, dried (optional)½ - 1 tsp
-
hot paprika (optional)½ tsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
336.6 kcal /
1408.2 kJ
Protein
12.5 g
Fett
26.4 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Natrium
813.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Polish Favourites
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland