
Geräte und Zubehör
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Meatballs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
onion quartered40 g
-
garlic cloves2
-
pork mince (see tip)600 g
-
breadcrumbs20 g
-
medium egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Tomato Sauce and Meatballs
-
onion quartered80 g
-
garlic clove1
-
red peppers cut in pieces (3 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
fresh basil leaves torn in pieces15
-
sugar1 tsp
-
ground cinnamon (optional)2 - 3 pinches
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Steaming Meatballs and Potato Purée
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
milk200 g
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
ground nutmeg¼ - ½ tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
601.7 kcal /
2517.4 kJ
Protein
28.7 g
Fett
37.4 g
Kohlenhydrate
38.7 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
15 g
Natrium
1354 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Back to Basics
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland