Kompatible Versionen
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 70 g onion, halved
- 130 g leek
- 180 g mixed peppers, cut in 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g fresh button mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 100 g carrot, peeled, ends removed
- 150 g Emmental cheese, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh parsley, cut in pieces
- 150 g crème fraîche
- 40 g olive oil
- 50 g fresh baby spinach
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 pieces flour tortillas (approx. Ø 25 cm)
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Kalorien
- 1654.1 kJ / 395.3 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Kohlenhydrate
- 36.7 g
- Fett
- 22.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.9 g
- Ballaststoff
- 4 g
- Natrium
- 812 mg
Alternative Rezepte
Egg White Coconut Omelette
45 min
Mushroom Wellington
2h 20 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Apple Tart (TM5)
1h
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30 min
Green Dyed Eggs
55 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40 min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min