Geräte und Zubehör
Grisons Barley Soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
leek cut in pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped½ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
116.4 mg
Protein
9.8 g
Kalorien
1196.8 kJ /
286.1 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pasta alla Nerano
40 Min
Potato Pancakes
45 Min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Borscht
50 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.