Geräte und Zubehör
Allergen-friendly Mushroom Risotto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Stock
-
onions quartered230 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
water hot1200 g
-
black peppercorns½ Tbsp
-
dried bay leaves2
-
½ tsp dried thymefresh thyme2 sprigs
Risotto
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil40 g
-
250 g fresh porcini mushroomsdried porcini mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved50 g
-
risotto rice350 g
-
nutritional yeast (optional)2 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15.9 g
Kalorien
2139 kJ /
511 kcal
Fett
20.1 g
Kohlenhydrate
70.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
ALLERGEN FRIENDLY
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 Std.
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Spelt bread
1 Std. 45 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min