Geräte und Zubehör
Chopped Vegetable Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
mixed vegetables and fruit (e.g. 50 g celeriac, 100 g raw beetroot, 250 g carrots, 100 g apple), peeled as needed, cut in pieces (3 cm)500 g
-
oil20 g
-
lemon juicevinegar20 g
-
herb saltfine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
honeysugar½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
609 mg
Protein
2.1 g
Kalorien
627.1 kJ /
149.9 kcal
Fett
5.8 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
15.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beetroot salad
10 Min
Red Cabbage
1 Std.
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed Onions and Garlic
20 Min
Vegetable Soup
35 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Apple sauce
20 Min
Minestrone
45 Min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Tomato Sauce
40 Min