Geräte und Zubehör
Steamed Salmon Parcels
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
Marinade
-
lime juice (approx. 2½ limes)4 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fresh salmon fillets thick cut, boneless (approx. 150 g each)4
Spice Paste
-
desiccated coconut60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired3
-
garlic cloves2
-
cumin seeds toasted½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil2 Tbsp
Rice
-
water1200 g
-
basmati rice200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Protein
33.1 g
Kalorien
2097 kJ /
501 kcal
Fett
33.8 g
Kohlenhydrate
16.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Watermelon Ginger Spritzer
45 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min