Kompatible Versionen
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 33 g
- Ballaststoff
- 4.4 g
Alternative Rezepte
Prawn Saganaki
35min
Beef Stroganoff
1h
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50 min.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min