
Geräte und Zubehör
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 portions
Zutaten
-
shallots halved40 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
Seville orange marmalade60 g
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
olive oil20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
port50 g
-
water550 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)2
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)350 g
-
sweet paprika½ tsp
-
butter30 g
-
milk120 g
-
fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary120 - 150 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
750 kcal /
3136 kJ
Protein
43 g
Fett
33 g
Kohlenhydrate
60 g
Ballaststoff
4.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland