
Geräte und Zubehör
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
celeriac peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)200 g
-
chicken breast fillets, skinless800 g
-
fine sea salt or to taste3 tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
garlic cloves3
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
sugar1 tsp
-
milk300 g
-
unsalted butter diced50 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
534 kcal /
2235 kJ
Protein
47 g
Fett
25 g
Kohlenhydrate
26 g
Ballaststoff
6.8 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Natrium
1288 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland