Geräte und Zubehör
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
32 pieces
Zutaten
Dumpling Wrappers
-
vegetable oil plus extra for greasing
-
water150 g
-
plain flour300 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra as needed
Filling and Dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
pork mince broken in pieces350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
light sesame oil1 Tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Protein
3 g
Kalorien
318 kJ /
76 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Char Siu Pastries
6 Std. 10 Min
Galapagos Mocktail
10 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Whipped Cream
10 Min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 Std. 25 Min
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Pork Buns (Nikuman)
2 Std.
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 Std.
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min