
Geräte und Zubehör
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
Chinese vermicelli noodles (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
warm water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (optional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns peeled and deveined200 - 250 g
-
green beans200 gram
-
spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing50 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
438 kcal /
1832 kJ
Protein
16 g
Fett
11 g
Kohlenhydrate
66 g
Ballaststoff
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland