Geräte und Zubehör
Indiase mosterd
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 potjes
Zutaten
-
mosterdkorrels witte of gele250 g
-
sinaasappelsap250 g
-
witte wijnazijn250 g
-
suiker100 g
-
gemalen komijn1 tl
-
currypoeder mild1 tl
-
kaneel½ tl
-
gemalen gember1 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
fijn zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Protein
33 g
Kalorien
3796 kJ /
907 kcal
Fett
37 g
Ballaststoff
9.3 g
Kohlenhydrate
100 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kado's uit eigen keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Curryketchup
30 Min
Chocoladeroomijs
12 Std.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Amandel Spritz-koekjes
1 Std.
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min