Geräte und Zubehör
Paella
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
Roma tomatoes2 oz
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil plus 3 tbsp to fry1 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless halved16 oz
-
bomba rice (see Tip)8 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
tomato paste1 tsp
-
12 oz chicken stockwater12 oz
-
saffron (approx. 25 strands)1 pinch
-
sweet smoked paprika2 tsp
-
Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)8 oz
-
raw medium shrimp, peeled and deveined24
-
frozen peas2 oz
-
pitted green olives drained2 oz
-
2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, slicedpiquillo peppers canned or jarred, drained, sliced2 oz
-
lemon wedges, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1103.5 mg
Protein
27.2 g
Kalorien
2336.2 kJ /
558.4 kcal
Fett
34.2 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
37.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Chicken Étouffée
1h 25 min.
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min.
Basque Chicken
1h 10 min.
Greek Style Pork Stew
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min.
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min.
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10 min.
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10 min.
Mediterranean Chicken
35 min.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5 min.