Geräte und Zubehör
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 13 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
dried butter beans250 g
-
baking soda1 tsp
-
water1300 g
-
onions cut into quarters200 g
-
olive oil45 g
-
beef shoulder meat cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
pepper1 tsp
-
tomato purée (concentrated)70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21.4 g
Kalorien
1088 kJ /
260 kcal
Fett
9.1 g
Kohlenhydrate
23.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Koshari stew
45 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 Std. 45 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.