Geräte und Zubehör
Mushroom Beef Balls
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
30 pieces
Zutaten
-
lean beef sinew free, cut in cubes (2 cm), partially frozen500 g
-
cold water135 g
-
spring onion chopped10 g
-
fresh ginger10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in halves3 - 4
-
light soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
cornflour (starch)35 g
-
salt2 tsp
-
fish sauce (optional)1 tbsp
-
water1500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
187 mg
Protein
3 g
Kalorien
123 kJ /
29 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hot Pot Gathering
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Chicken porridge with century egg
30 Min
Sesame Crème
10 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Vegan Tangzhong Bread
3 Std. 5 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.