Geräte und Zubehör
Steamed Chicken Essence
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed2
-
fresh ginger juice1 tbsp
-
salt1 pinch
-
glutinous rice wine (huangjiu)45 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
wolfberries (goji)1 tsp
-
water1200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
247 mg
Protein
28 g
Kalorien
1607 kJ /
381 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cantonese Steamed Fish
40 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Oil-free honey chicken wings
50 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Stir Fried French Beans
15 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Tomato-egg soup
20 min