Geräte und Zubehör
Steamed Pork Patty With Rice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
minced pork200 g
-
sugar½ tsp
-
white pepper powder for seasoning1 pinch
-
pickled cabbages (tung choy) soaked for 5 minutes20 g
-
sesame oil dark (roasted)1 tsp
-
water3 tbsp
-
eggs4
-
salt adjust to taste1 pinch
-
water1400 g
-
long-grained white rice rinsed200 g
-
French beans trimmed80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
18 g
Kalorien
1414 kJ /
338 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
0.7 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian All-in-One
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Braised pork belly
55 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Yam Rice
45 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min