Geräte und Zubehör
Japanese Ramen Noodle Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
-
pork belly meat, boned, without rind, smoked400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black vinegar1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
hot paprika½ tsp
-
medium eggs2
-
nori seaweed sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
tinned sweetcorn4 Tbsp
-
spring onions cut in thin slices, to garnish2
-
toasted sesame seeds2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
66 g
Kalorien
4507 kJ /
1077 kcal
Fett
50 g
Ballaststoff
4.1 g
Kohlenhydrate
88 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 Std. 30 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 Std. 35 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Miso Carbonara Udon
25 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min