Geräte und Zubehör
Lime sour cream bundt cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
12 portions
Zutaten
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
lime zest and flesh only, no white pith or pips1
-
pitted dates200 g
-
raw sugar50 g
-
brown sugar50 g
-
eggs2
-
sour cream200 g
-
self-raising flour250 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
194.8 mg
Protein
4.1 g
Kalorien
1203.8 kJ /
286.6 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
35.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Ginger bundt cake
1 Std.
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Coconut butter cake
1 Std.
Almond shortbread biscuits
2 Std. 10 Min
Zucchini slice
45 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Brown sugar kumara cake
1 Std. 25 Min
Quick almond biscuits
35 Min
Coffee date muffins
35 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min