Geräte und Zubehör
Texas BBQ Pulled Pork
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
thick cut smoked bacon cut into pieces (½ in.)5 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered, deseeded6 ½ oz
-
white onions quartered5 oz
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned2
-
garlic cloves2
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
brown sugar1 oz
-
molasses1 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
boneless pork loin cut into pieces (1 in.)32 oz
-
cilantro to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
39 g
Kalorien
1565 kJ /
374 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Pulled Pork
4 Std. 5 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Mexican Lasagna
1 Std. 20 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Carnitas
50 Min
Pork Gyros with Tzatziki
15 Min
Buffalo Cauliflower Bites
25 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Beef Barbacoa
2 Std.