Geräte und Zubehör
Texas BBQ Pulled Pork
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
thick cut smoked bacon cut into pieces (½ in.)5 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered, deseeded6 ½ oz
-
white onions quartered5 oz
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned2
-
garlic cloves2
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
brown sugar1 oz
-
molasses1 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
boneless pork loin cut into pieces (1 in.)32 oz
-
cilantro to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
39 g
Kalorien
1565 kJ /
374 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Tamale Pie (Anna)
1h 30min
Carnitas
50min
Chicken Enchiladas
40min
Chorizo Dip
25min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min
Beef Barbacoa
2h
Chicken Marsala
40min
Chicken Parmesan
1h 10min
Chicken Fajita Soup
50min