Geräte und Zubehör
Braised Yee Mee
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
8 portions
Zutaten
-
150 g boneless chicken drumsticks, cut in slices (1 cm)pork fillets cut in slices (1 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil dark (roasted)1 tsp
-
white pepper powder adjust to taste2 pinches
-
garlic cloves15 g
-
oil30 g
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
oyster sauce10 g
-
dark soy sauce10 g
-
½ tsp chicken stock powdersalt½ tsp
-
water450 - 500 g
-
dried yee mee (Chinese e-fu noodles)400 g
-
choy sum (sawi), stems removed120 g
-
100 g fish cakesprawns deshelled100 g
-
1 sprig coriander leaves, chopped, to garnishspring onion chopped, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
13 g
Kalorien
1113 kJ /
266 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian All-in-One
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Char Kway Teow
15 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min
Lemon Chicken
25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Macaroni ABC Soup
55 Min