
Geräte und Zubehör
Beef and mushroom hot pot
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
6 portions
Zutaten
-
stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)700 - 800 g
-
plain flour40 g
-
garlic cloves2
-
celery stalks cut into pieces (3 cm)2
-
oil plus extra for brushing1 tbsp
-
brown onion cut into eighths1
-
bacon cut into pieces (2 cm)100 g
-
carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)2
-
red wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaves2
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
potatoes peeled and cut into thin slices (5 mm)350 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
359.5 kcal /
1509.8 kJ
Protein
35.8 g
Fett
15.6 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Ballaststoff
4.5 g
Gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Natrium
584.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland