
Geräte und Zubehör
Creamy beef curry and rice
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
basmati rice300 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salted butter45 g
-
brown onions cut into quarters2
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger1 cm
-
fresh red chillies deseeded if prefered1 - 2
-
curry powder20 g
-
ground turmeric2 tsp
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
beef chuck steak cut into cubes (3 cm)1000 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
raw sugar20 g
-
white vinegar1 tbsp
-
Meat stock paste (see Tip)15 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
water300 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
lemon wedges, to serve
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
948 kcal /
3966.5 kJ
Protein
64.7 g
Fett
39.5 g
Kohlenhydrate
86.3 g
Ballaststoff
7.4 g
Gesättigte Fettsäuren
20.1 g
Natrium
1664.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Complete meals with the Varoma bundt
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland