![Yellow Chicken Adobo Yellow Chicken Adobo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/83E21069-F521-4B3F-9821-BBEB1D8A71EF/Derivates/fcf62e05-43cd-4cc6-8eb5-d6f1d84a11f3.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 14 oz kabocha squash, peeled, cut into half-moons (½ in. thick)
- 10 oz cauliflower florets
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 2 tbsp ground turmeric
- 2 tsp dried red chili flakes
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 27 oz canned coconut milk, divided
- 2 tbsp tapioca starch
- 32 oz chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless, halved lengthwise
- 5 oz white vinegar
- 1 oz ginger, peeled, thinly sliced
- 1 oz honey
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tsp soy sauce, low sodium
-
1
fresh jalapeño chili, stems and seeds removed, sliced
oder 1 fresh Fresno chili, stems and seeds removed, sliced
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 26 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 25 g
- Ballaststoff
- 3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken Stock Paste
45 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Butter Chicken
4h 5min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Creamy Mushroom Soup
25min
Cream of Crab Soup
45 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Green Bean Casserole
1h 30min
Caramel Apple Pudding
4h