Geräte und Zubehör
Bulgurlu maydanoz salatası
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
ince bulgur40 g
-
sıcak su65 g
-
maydanoz sadece yaprakları (bk. Öneriler)140 g
-
nane yaprağı40 adet
-
taze soğan (yakl. 3 sap), parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
zeytinyağı20 g
-
limon suyu1 tk
-
nar ekşisi1 tk
-
sumak (optional)½ tk
-
tuz¼ tk
-
nar ayıklanmış½ adet
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
3.2 g
Kalorien
517.9 kJ /
123.7 kcal
Fett
5.5 g
Ballaststoff
3.6 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Başlangıçtan Tatlıya Günümüzden Lezzetler
50 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Yulaflı Muzlu Kek
2 Std.
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30 Min
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Kremalı Viski Likörü
15 Min
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Lahana Yatağında Kızarmış Onsen Yumurtası
Keine Bewertungen
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 Std.
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 Min
Kahve ve Hurmalı Muffin
35 Min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 Min
Muhammara
10 Min