Geräte und Zubehör
Balkabaklı Peynirli Makarna
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
Çedar peyniri parçalara bölünmüş200 g
-
su800 g
-
400 g bal kabağı, küp küp kesilmişkestane kabağı küp küp kesilmiş (1 cm)400 g
-
macaroni makarna350 g
-
un40 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş40 g
-
süt400 g
-
tuz damak tadına göre½ tk
-
karabiber damak tadına göre¼ tk
-
muskat, toz2 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
18.9 g
Kalorien
2001 kJ /
478 kcal
Fett
19.1 g
Kohlenhydrate
57.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay ve Doyurucu Tarifler
28 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1 Std. 15 Min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 Std. 45 Min
Avokadolu Mayonez
15 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 Min