Geräte und Zubehör
Ton Balıklı Ezme
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
500 g
Zutaten
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
limon suyu30 g
-
ton balığı, konserve süzülmüş300 g
-
ançüez (optional)1
-
zeytinyağı20 g
-
diş sarımsak2
-
süzme yoğurtlabne (bk. öneri)85 g
-
çekirdeksiz siyah zeytin40 g
-
kapari, turşu süzülmüş15 g
-
karabiber¼ tk
-
tuz damak tadına göre
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Protein
17.7 g
Kalorien
1013 kJ /
242 kcal
Fett
18.4 g
Kohlenhydrate
1.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 Min
Erik Clafoutis
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Keine Bewertungen
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Turplu krem peynir
10 Min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 Min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 Min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min