Geräte und Zubehör
Savory Turnip Cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 26 Std. 55 Min
20 slices
Zutaten
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak45 ½ oz
-
Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)35 oz
-
olive oil plus extra to grease and pan fry1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
scallions to garnish
-
fresh red chilies chopped, to garnish
-
Chinese chives to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
2 g
Kalorien
331 kJ /
79 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 Std. 35 Min
Green Tea Crème Brûlée
2 Std. 35 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1 Std. 35 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Steamed Red Bean Rice Cake
1 Std. 10 Min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2 Std.
Fish stock
35 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Sambal chilli
35 Min