Geräte und Zubehör
Savory Turnip Cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 26 Std. 55 Min
20 slices
Zutaten
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak45 ½ oz
-
Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)35 oz
-
olive oil plus extra to grease and pan fry1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
scallions to garnish
-
fresh red chilies chopped, to garnish
-
Chinese chives to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
2 g
Kalorien
331 kJ /
79 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Cranberry Mung Bean Cake
4 Std. 55 Min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1 Std. 55 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2 Std.
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Vegetable Shumai
45 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min