Geräte und Zubehör
Cashew cheddar cheese
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
360 g
Zutaten
-
extra virgin olive oil for greasing
-
agar agar (see Tips)3 tsp
-
filtered water170 g
-
plant-based milk of choice100 g
-
raw cashews100 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 ½ tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt¾ tsp
-
shiro (white) miso paste40 g
-
ground turmeric1 - 2 pinches
-
paprika1 pinch
-
dried chives2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 360 g
Natrium
3269.1 mg
Protein
44.6 g
Kalorien
3361.9 kJ /
803.5 kcal
Fett
48.6 g
Ballaststoff
16.9 g
Gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
63.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Sunflower and nori filling
3 Std. 10 Min
Vegan gravy
40 Min
Cashew pouring cream
35 Min
Stretchy melty cheese
20 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min