Geräte und Zubehör
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
natural yoghurt high protein (see Tips)420 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
eggs3
-
ricotta low fat80 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
ground black pepper to taste
-
lupin flour (see Tips)95 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
linseeds (flaxseeds)1 ½ tbsp
-
cherry tomatoes cut into quarters250 g
-
frozen corn kernels55 g
-
sunflower seeds2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
238.3 mg
Protein
19.3 g
Kalorien
1283.3 kJ /
306.7 kcal
Fett
11.7 g
Ballaststoff
10.2 g
Gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
27.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
No-cook jam
24 Std. 15 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Mystery soup
45 Min
I love U fruit and seed bars
35 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Grain free wraps
15 Min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 Min
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
No-bake mango cheesecake
24 Std. 20 Min