Geräte und Zubehör
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
pouring (whipping) cream50 g
-
Greek-style natural yoghurt80 g
-
cream cheese60 g
-
honey1 tbsp
-
vanilla bean split into halves lengthways, seeds scraped½
-
shelled unsalted pistachio nuts (see Tip)30 g
-
pitted Medjool dates4
-
navel oranges cut into segments4
-
fresh mint leaves only, cut into pieces1 sprig
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
63.7 mg
Protein
6.2 g
Kalorien
1394.5 kJ /
332 kcal
Fett
15.7 g
Ballaststoff
6.6 g
Gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
39.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Dessert dukkah
1 Std.
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Crispy bread with tapenade
45 Min
Florentine potato cakes
40 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 Std. 20 Min