Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Quenelles
- 375 g witte visfilet, zonder vel, in stukken
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 100 g ongezouten boter, in blokjes
Panade
- 30 g ongezouten boter, in blokjes
- 100 g melk
- 50 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier
- 2 eiwitten
- 600 g water
Saus
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 sjalotten, gehalveerd
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g waterkers
- 200 g water
- 100 g volle yoghurt
- 1 el kippenbouillonpasta
- ½ citroen, enkel het sap
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- waterkers, als garnering
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 46 g
- Ballaststoff
- 2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Steak tartaar
30min
Roze roerei
Keine Bewertungen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Omelet met gehakt
1h 10min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Romige aspergesoep
25 min